DOCENTEN

ZANG

Jitske Hoogenboom

Jitske Hoogenboom zangdocente Veense Popschool

Jitske (2001) begon met zingen op 7-jarige leeftijd bij een kinderkoor in Zoeterwoude. Doordat het zó goed beviel, heeft Jitske dit dit voortgezet bij het tienerkoor. Sinds haar 9e speelt zij bij Show- & Marchingband Tamarco waar zij op theoretisch vlak veel heeft geleerd.

Haar passie voor instrumenten blijkt wel, want Jitske heeft piano en gitaar grotendeels zelf aangeleerd. Dit voor haar studie op de middelbare school toen zij de keus had gemaakt de opleiding Docent Muziek te willen gaan doen.

Er is geen twijfel meer aan; Jitske is docente in hart en nieren en start In 2019 aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Bij Jitske krijg je zangles met heel veel passie, positieve kritiek en vooral veel fun!

GITAAR

Tom Bouwmeister

Tom is op jonge leeftijd al met muziek bezig. Gitaar spelen is waar hij het meeste van geniet, maar daarnaast heeft hij pianoles gehad, drumt en speelt basgitaar. Nu houdt hij zich graag bezig met veel verschillende soorten muziek. Zo is zijn ervaring met het spelen van jazz, metal, funk, blues, rock en pop hem meer dan bekend. Net als Lester studeerde hij aan het  Conservatorium van Utrecht. Het is dan ook niet gek ook les geeft op onze zuster vestiging Popschool Blaricum!

Tom speelt ook in het nachtlicht ensemble – een combinatie van jazz/pop en klassieke muzikanten – en in twee andere bands met conservatoriumstudenten.

In de lessen van Tom staan plezier en muzikaliteit van de leerling voorop. Ook is hij altijd benieuwd naar je muzikale achtergrond en motivatie om (bas)gitaar te leren spelen. Zo blijven zijn lessen altijd dicht bij de leerling en brengt hij je gitaarspel naar een hoger niveau!

Joy Burgers

Joy Burgers basgitaar docent bij de Veense Popschool Roelofarendsveen

Zoals bijna alle docenten is ook Joy vroeg begonnen met gitaarspelen. Muziek beviel haar zo goed dat zij uiteindelijk muziek is gaan studeren op PACT+ te Amsterdam. Deze opleiding heeft zij in 2022 succesvol afgerond en heeft hier veel ervaring op gedaan.

Hoewel Joy is afgestudeerd op basgitaar, speelt zij ook gitaar, drums en kan zij ook zingen; ze kan een eigen band starten! Het lag dan ook voor de hand om met alle ervaring inderdaad een eigen band te starten.

Joy heeft in meerdere bands gespeeld, beginnend met Pale Blue in 2018 en is nu vooral bezig met Oxblood. Componeren vind zij het leukst en genres waar Joy zich erg in thuis voelt zijn bijvoorbeeld Reggae, Indie, Alternative Rock en Folk.

Muziek is voor Joy een van de belangrijkste dingen in haar leven. Het spreekt dan ook voor zich dat zij graag haar kennis en passie wilt overbrengen op leerlingen, multifunctioneel als ze is op gitaar en basgitaar.

Joy omschrijft haarzelf als een empathische en motiverende docent die fun in de lessen een belangrijke factor vindt. Joy, haar naam spreekt voor zich!

DRUMS

Roalt Breet

Roalt Breet drumdocent bij de Veense Popschool RoelofarendsveenRoalt is oprichter van de Veense Popschool. Hij begon te trommelen toen hij 7 jaar was en bij de lokale drumband bleek al gauw dat zijn talenten niet onberoerd konden blijven. Dankzij de creativiteit in de drumband ontwikkelde Roalt zich ook op veel verschillende percussie-instrumenten. Deze drumband is omgevormd tot big band waarin Roalt voor lange tijd drummer was.

Maar de kant van een coverband begon steeds meer te trekken. De stap naar verschillende coverbands was dan ook snel gemaakt, waarmee hij ontelbare geslaagde optredens heeft gedaan. Nu speelt Roalt nog steeds actief in verschillende projecten.

Zelf noemt Roalt zich autodidact (‘kennis verkregen door zelfstudie’), maar heeft wel noten leren lezen tijdens zijn periode in de drumband.

Hij weet dan ook als geen ander hoe hij de lessen leuk kan maken en houden!

Jur Kuijper

Jur kuijper docent veense popschoolToen hij op zijn 5e voor het eerst van zijn leven een live optreden zag, was hij enorm onder de indruk van de drummer. Dit was voor Jur het startpunt om later drummer te worden. Al op 6-jarige leeftijd mocht hij privéles nemen van zijn ouders, wat Jur uiteindelijk 12 jaar aaneengesloten jaren heeft gedaan.
Maar Jur wilde meer: na een vooropleiding bij Artez te Arnhem, heeft hij auditie gedaan op het Conservatorium van Rotterdam (Codarts) en is daar direct toegelaten. Jur heeft deze opleiding succesvol afgerond.
Nu houdt Jur zich vooral bezig met het spelen in verschillende bands zoals Philine. Hij vindt het leuk om mensen enthousiast te krijgen voor drums en samen op zo’n leuk mogelijke manier het instrument te leren bespelen. Bij Jur moet je zijn voor drums dus!

Basgitaar | Piano

Sergio Leeflang

Sergio Leeflang basgitaar docent bij de Veense Popschool Roelofarendsveen

Sergio’s ouders stimuleerde hem altijd om iets met muziek te gaan doen, waarop hij besloot om cursussen op verscheidene instrumenten te volgen.

Op zijn 10e koos hij uiteindelijk om door te gaan met gitaarles. Door afwezigheid van de bassist in de kerk, kreeg hij op zijn 14e prompt een basgitaar in mijn handen gedrukt en dat beviel zo goed dat hij zichzelf leerde om basgitaar te spelen.

Tijdens zijn middelbare school periode speelde hij mee bij verschillende bandjes en kreeg snel meer ervaring.

Hij besloot op 17-jarige leeftijd dan ook om te kiezen wat hij echt leuk vond en maakte de stap naar het conservatorium in Haarlem waar hij met zijn autodidactische ervaringen werd aangenomen. Sindsdien speelt hij in verschillende bands, voornamelijk Gospel, Soul en R&B en doet hij sessiewerk bij verschillende projecten waaronder een Jazz kwintet, een bigband en studiowerk.

Op het conservatorium had Sergio als bijvak piano. Multifunctioneel als hij is, geeft hij daarom ook pianoles.

DutchEnglish
WhatsApp WhatsApp ons!