DOCENTEN

ZANG

Sarah Laure

Sarah Laure zangdocent bij de Veense Popschool RoelofarendsveenSarah is iemand die doet wat haar hart haar in geeft. Zang is altijd al de hoofdrol geweest in haar leven, dus de beslissing om naar het conservatorium te gaan was dan ook zeker voor de hand liggend.

In 2016 is zij afgestudeerd aan het Conservatorium in Utrecht met als hoofdvak zang en als bijvak piano. Zij begeleidt haar leerlingen dan ook graag met songs van nu op piano.

Om verder te ontwikkelen, is zij verder gegaan met een master en op dit moment is zij bijna klaar met haar master Creative Production aan Codarts te Rotterdam. Hierin besteedt zij veel tijd aan het schrijven van nummers en de productie daarvan. De lessen van Sarah hoeven dus niet alleen gericht te zijn op zang, maar er kan dus ook gewerkt worden aan songwriting en pianobegeleiding.

Naast docente van de individuele zanglessen, begeleidt Sarah ook de popkoren.

GITAAR

Jelle van Bemmelen

Jelle van Bemmelen gitaardocent bij de Veense Popschool RoelofarendsveenJelle speelt gitaar sinds 2010. Zijn uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat hij sinds 2014 aan het Conservatorium in Utrecht de opleiding jazz/pop gitaar mag volgen. Het is dan ook niet verbazend dat Sarah en Jelle elkaar kennen!

Daarnaast is hij werkzaam als gitaardocent (elektrisch & akoestisch) en speelt hij in verschillende bands en combo’s. Qua studio-ervaring is Jelle ook een onderlegde gitarist. Hij oriënteert zich dan ook altijd zo breed mogelijk; Jazz, Fusion, Pop en Rock raken bij hem de juiste snaar.

Als gitaardocent brengt Jelle vooral ‘het plezier in muziek maken’ over op de leerling en kiest hij stukken waar je iets mee hebt. Mocht je er meer mee willen, dan komen theoretische kennis en muziekleer vanzelf aan bod. Eerst vooral veel plezier hebben in het leren bespelen van je instrument.

Kortom: Wil jij die James Brown-funkslagjes spelen, rocken met Green Day, of wegzwijmelen bij Ed Sheeran? Neem dan les bij Jelle!

DRUMS

Roalt Breet

Roalt Breet drumdocent bij de Veense Popschool RoelofarendsveenRoalt is oprichter van de Veense Popschool. Hij begon te trommelen toen hij 7 jaar was en bij de lokale drumband bleek al gauw dat zijn talenten niet onberoerd konden blijven. Dankzij de creativiteit in de drumband ontwikkelde Roalt zich ook op veel verschillende percussie-instrumenten. Deze drumband is omgevormd tot big band waarin Roalt voor lange tijd drummer was.

Maar de kant van een coverband begon steeds meer te trekken. De stap naar verschillende coverbands was dan ook snel gemaakt, waarmee hij ontelbare geslaagde optredens heeft gedaan. Nu speelt Roalt nog steeds actief in verschillende projecten.

Zelf noemt Roalt zich autodidact (‘kennis verkregen door zelfstudie’), maar heeft wel noten leren lezen tijdens zijn periode in de drumband.

Hij weet dan ook als geen ander hoe hij de lessen leuk kan maken en houden!

BASGITAAR / PIANO

Sergio Leeflang

Sergio Leeflang basgitaar docent bij de Veense Popschool RoelofarendsveenSergio’s ouders stimuleerde hem altijd om iets met muziek te gaan doen, waarop hij besloot om cursussen op verscheidene instrumenten te volgen.

Op zijn 10e koos hij uiteindelijk om door te gaan met gitaarles. Door afwezigheid van de bassist in de kerk, kreeg hij op zijn 14e prompt een basgitaar in mijn handen gedrukt en dat beviel zo goed dat hij zichzelf leerde om basgitaar te spelen.

Tijdens zijn middelbare school periode speelde hij mee bij verschillende bandjes en kreeg snel meer ervaring.

Hij besloot op 17-jarige leeftijd dan ook om te kiezen wat hij echt leuk vond en maakte de stap naar het conservatorium in Haarlem waar hij met zijn autodidactische ervaringen werd aangenomen. Sindsdien speelt hij in verschillende bands, voornamelijk Gospel, Soul en R&B en doet hij sessiewerk bij verschillende projecten waaronder een Jazz kwintet, een bigband en studiowerk.

Op het conservatorium had Sergio als bijvak piano. Multifunctioneel als hij is, geeft hij daarom ook pianoles aan beginners.

WhatsApp chat WhatsApp ons!