DOCENTEN

ZANG / PIANO

Noël van de Wiel

Noel zangdocente Veense Popschool RoelofarendsveenNoël (1994) begon op tienjarige leeftijd met zingen. Kort daarna stond ze in de finale van het Junior Songfestival met het nummer “Geen Kinderliedjes”.
Vanaf 2007 volgde ze zangles bij vocalcoach Babette Labeij (achtergrondzangeres voor o.a. Edsilia RombleyPaul de LeeuwRuth JacottRené Froger en Gerard Joling), dat leidde tot diverse studio-opdrachten en optredens op mooie podia.

Tussen 2007 en 2013, studeerde Noël aan het Junior Jazz College. Een jong talent-opleiding van het Conservatorium van Amsterdam. Hierdoor heeft ze veel vakkennis opgedaan van Jazzmuziek en muziektheorie. Vervolgens studeerde Noël aan de bachelor zang Jazz/Pop aan het Conservatorium van Utrecht en heeft dit in 2017 succesvol afgerond. Ze treed nog steeds regelmatig op met onder andere Skirt and Tie.

Noël kan je met plezier helpen met zingen of piano spelen. Alles met toewijding, maar ook met plezier!

Bodine Hilhorst

Zangdocente Bodine Hilhorst bij de Veense Popschool

Bodine is een jonge, krachtig klinkende zangeres.

Haar ervaringen spreken voor zich: Ze eindigde in 2016 als finalist bij ‘The Voice Kids’ en in 2019 als deelnemer in de ‘Beste Zangers YT’. Ook in het programma ‘WeWantMore’ presenteerde Bodine zich met goede optredens. Met deze stage performances kan Bodine haar leerlingen dan ook perfect coachen op hoe je je presenteert op een podium

De covers en originele liedjes van Bodine winnen aan populariteit op haar andere podia, namelijk muziek- en videoplatforms, waar een toenemend aantal fans haar volgt. Zij draagt dan ook graag haar kennis over aan zowel startende als (ver-)gevorderde leerlingen, waarbij fun natuurlijk een belangrijke factor is.

Bodine studeert aan het Conservatorium te Haarlem, richt zich op haar eigen album en coacht bovenal met veel passie de leerlingen en het popkoor bij de Veense Popschool.

GITAAR

Jelle van Bemmelen

Jelle van Bemmelen gitaardocent Veense Popschool RoelofarendsveenJelle speelt gitaar sinds 2010. Zijn uit de hand gelopen hobby heeft ervoor gezorgd dat hij in 2014 aan het Conservatorium in Utrecht de opleiding jazz/pop gitaar mocht volgen. Het is dan ook niet gek dat hij gitaardocent Tom Bouwmeister en Damian de Muijnck van zusterschool Popschool Blaricum ook kent!

Jelle is werkzaam als gitaardocent (elektrisch & akoestisch) en speelt hij in verschillende bands en combo’s. Qua studio-ervaring is hij ook een onderlegde gitarist. Hij oriënteert zich dan ook altijd zo breed mogelijk; Jazz, Fusion, Pop en Rock raken bij hem de juiste snaar.

Als gitaardocent brengt Jelle vooral ‘het plezier in muziek maken’ over op de leerling en kiest hij stukken waar je iets mee hebt. Mocht je er meer mee willen, dan komen theoretische kennis en muziekleer vanzelf aan bod. Eerst vooral veel plezier hebben in het leren bespelen van je instrument.

Kortom: Wil jij die James Brown-funkslagjes spelen, rocken met Green Day, of weg zwijmelen bij Ed Sheeran? Neem dan les bij Jelle!

DRUMS

Roalt Breet

Roalt Breet drumdocent bij de Veense Popschool RoelofarendsveenRoalt is oprichter van de Veense Popschool. Hij begon te trommelen toen hij 7 jaar was en bij de lokale drumband bleek al gauw dat zijn talenten niet onberoerd konden blijven. Dankzij de creativiteit in de drumband ontwikkelde Roalt zich ook op veel verschillende percussie-instrumenten. Deze drumband is omgevormd tot big band waarin Roalt voor lange tijd drummer was.

Maar de kant van een coverband begon steeds meer te trekken. De stap naar verschillende coverbands was dan ook snel gemaakt, waarmee hij ontelbare geslaagde optredens heeft gedaan. Nu speelt Roalt nog steeds actief in verschillende projecten.

Zelf noemt Roalt zich autodidact (‘kennis verkregen door zelfstudie’), maar heeft wel noten leren lezen tijdens zijn periode in de drumband.

Hij weet dan ook als geen ander hoe hij de lessen leuk kan maken en houden!

BASGITAAR / PIANO

Sergio Leeflang

Sergio Leeflang basgitaar docent bij de Veense Popschool RoelofarendsveenSergio’s ouders stimuleerde hem altijd om iets met muziek te gaan doen, waarop hij besloot om cursussen op verscheidene instrumenten te volgen.

Op zijn 10e koos hij uiteindelijk om door te gaan met gitaarles. Door afwezigheid van de bassist in de kerk, kreeg hij op zijn 14e prompt een basgitaar in mijn handen gedrukt en dat beviel zo goed dat hij zichzelf leerde om basgitaar te spelen.

Tijdens zijn middelbare school periode speelde hij mee bij verschillende bandjes en kreeg snel meer ervaring.

Hij besloot op 17-jarige leeftijd dan ook om te kiezen wat hij echt leuk vond en maakte de stap naar het conservatorium in Haarlem waar hij met zijn autodidactische ervaringen werd aangenomen. Sindsdien speelt hij in verschillende bands, voornamelijk Gospel, Soul en R&B en doet hij sessiewerk bij verschillende projecten waaronder een Jazz kwintet, een bigband en studiowerk.

Op het conservatorium had Sergio als bijvak piano. Multifunctioneel als hij is, geeft hij daarom ook pianoles aan beginners.

DutchEnglish
WhatsApp WhatsApp ons!