DOCENTEN

ZANG / PIANO

Noël van de Wiel

Noel zangdocente Veense Popschool RoelofarendsveenNoël (1994) begon op tienjarige leeftijd met zingen. Kort daarna stond ze in de finale van het Junior Songfestival met het nummer “Geen Kinderliedjes”.
Vanaf 2007 volgde ze zangles bij vocalcoach Babette Labeij (achtergrondzangeres voor o.a. Edsilia RombleyPaul de LeeuwRuth JacottRené Froger en Gerard Joling), dat leidde tot diverse studio-opdrachten en optredens op mooie podia.

Tussen 2007 en 2013, studeerde Noël aan het Junior Jazz College. Een jong talent-opleiding van het Conservatorium van Amsterdam. Hierdoor heeft ze veel vakkennis opgedaan van Jazzmuziek en muziektheorie. Vervolgens studeerde Noël aan de bachelor zang Jazz/Pop aan het Conservatorium van Utrecht en heeft dit in 2017 succesvol afgerond. Ze treed nog steeds regelmatig op met onder andere Skirt and Tie.

Noël kan je met plezier helpen met zingen of piano spelen. Alles met toewijding, maar ook met plezier!

GITAAR

Tom Bouwmeister

Tom is op jonge leeftijd al met muziek bezig. Gitaar spelen is waar hij het meeste van geniet, maar daarnaast heeft hij pianoles gehad, drumt en speelt basgitaar. Nu houdt hij zich graag bezig met veel verschillende soorten muziek. Zo is zijn ervaring met het spelen van jazz, metal, funk, blues, rock en pop hem meer dan bekend. Net als Lester studeerde hij aan het  Conservatorium van Utrecht. Het is dan ook niet gek ook les geeft op onze zuster vestiging Popschool Blaricum!

Tom speelt ook in het nachtlicht ensemble – een combinatie van jazz/pop en klassieke muzikanten – en in twee andere bands met conservatoriumstudenten.

In de lessen van Tom staan plezier en muzikaliteit van de leerling voorop. Ook is hij altijd benieuwd naar je muzikale achtergrond en motivatie om (bas)gitaar te leren spelen. Zo blijven zijn lessen altijd dicht bij de leerling en brengt hij je gitaarspel naar een hoger niveau!

DRUMS

Roalt Breet

Roalt Breet drumdocent bij de Veense Popschool RoelofarendsveenRoalt is oprichter van de Veense Popschool. Hij begon te trommelen toen hij 7 jaar was en bij de lokale drumband bleek al gauw dat zijn talenten niet onberoerd konden blijven. Dankzij de creativiteit in de drumband ontwikkelde Roalt zich ook op veel verschillende percussie-instrumenten. Deze drumband is omgevormd tot big band waarin Roalt voor lange tijd drummer was.

Maar de kant van een coverband begon steeds meer te trekken. De stap naar verschillende coverbands was dan ook snel gemaakt, waarmee hij ontelbare geslaagde optredens heeft gedaan. Nu speelt Roalt nog steeds actief in verschillende projecten.

Zelf noemt Roalt zich autodidact (‘kennis verkregen door zelfstudie’), maar heeft wel noten leren lezen tijdens zijn periode in de drumband.

Hij weet dan ook als geen ander hoe hij de lessen leuk kan maken en houden!

Jur Kuijper

Jur kuijper docent veense popschoolToen hij op zijn 5e voor het eerst van zijn leven een live optreden zag, was hij enorm onder de indruk van de drummer. Dit was voor Jur het startpunt om later drummer te worden. Al op 6-jarige leeftijd mocht hij privéles nemen van zijn ouders, wat Jur uiteindelijk 12 jaar aaneengesloten jaren heeft gedaan.
Maar Jur wilde meer: na een vooropleiding bij Artez te Arnhem, heeft hij auditie gedaan op het Conservatorium van Rotterdam (Codarts) en is daar direct toegelaten. Jur heeft deze opleiding succesvol afgerond.
Nu houdt Jur zich vooral bezig met het spelen in verschillende bands zoals Philine. Hij vindt het leuk om mensen enthousiast te krijgen voor drums en samen op zo’n leuk mogelijke manier het instrument te leren bespelen. Bij Jur moet je zijn voor drums dus!

Basgitaar | Piano

Sergio Leeflang

Sergio Leeflang basgitaar docent bij de Veense Popschool RoelofarendsveenSergio’s ouders stimuleerde hem altijd om iets met muziek te gaan doen, waarop hij besloot om cursussen op verscheidene instrumenten te volgen.

Op zijn 10e koos hij uiteindelijk om door te gaan met gitaarles. Door afwezigheid van de bassist in de kerk, kreeg hij op zijn 14e prompt een basgitaar in mijn handen gedrukt en dat beviel zo goed dat hij zichzelf leerde om basgitaar te spelen.

Tijdens zijn middelbare school periode speelde hij mee bij verschillende bandjes en kreeg snel meer ervaring.

Hij besloot op 17-jarige leeftijd dan ook om te kiezen wat hij echt leuk vond en maakte de stap naar het conservatorium in Haarlem waar hij met zijn autodidactische ervaringen werd aangenomen. Sindsdien speelt hij in verschillende bands, voornamelijk Gospel, Soul en R&B en doet hij sessiewerk bij verschillende projecten waaronder een Jazz kwintet, een bigband en studiowerk.

Op het conservatorium had Sergio als bijvak piano. Multifunctioneel als hij is, geeft hij daarom ook pianoles aan beginners.

DutchEnglish
WhatsApp WhatsApp ons!